De plek...

De plek...
De plek...

zondag 3 mei 2020

Februari 2020


In de tijd tussen de vorige vakantie en deze heeft Lex de Vitara grondig uit elkaar gehaald. er moest een storing worden verholpen en dat bleek niet 1,2,3 gebeurd te zijn. Maar natuurlijk is het wel gelukt!
Deze keer konden we de aanhanger gevuld meenemen, dus met de juiste voorbereiding is er heel wat in gestopt en eigenlijk een miniverhuizing te noemen. We konden dus vroeg op pad... dachten we.
We controleerden voor de zekerheid even de verlichting en nee he... weer iets niet goed. Maar Lex ging meteen op de knietjes, gereedschapstassie er bij en na een half uurtje was het nu écht gefikst.
Op weg dus!

Een regenachtige maar goede reis gehad, niet over de tolweg gereden maar binnendoor.
Aanhanger heeft net een lullige hoogte voor het hoge tarief, beetje zonde, maar hard kunnen we toch niet met deze combinatie.

Altijd fijn om bij aankomst te zien dat het huis er nog goed bij staat.

De planning voor de klussen van deze vakantie was niet zo groot. We wilden de lekkage van het dak tussen schuur en huis oplossen en daarvoor hadden we voldoende lood vanuit Nederland meegenomen. Natuurlijk begaf de slijpsteen het toen Lex bezig was met het inslijpen van de sleuven en moesten we op pad om daar weer een nieuwe voor te gaan halen. Ach, dan ben je een middagje op stap he...


Met de Vitara hadden we ook de mogelijkheid om met de aanhanger de wei in te rijden en daar eindelijk (het grootste deel) van een omgehaalde boom op te ruimen. Ok, echter terreinbanden zouden nóg beter zijn maar het scheelde ons heel wat keren met de kruiwagen heen en weer lopen, bergje óp....



De techneut van Orange kwam weer niet op het afgesproken moment en toe we zagen dat hij geweest was moesten we wel lachen om wat er was gedaan.
Het kroonsteentje wat Lex had gemaakt aan de kabel en een verlengsnoer was vervangen door échte verbindingdopjes.
Het snoer zat er nog aan, de kabel zat nog aan de boom geknoopt. Dus heel benieuwd of er daarna nog iemand langs is geweest voor de rest.

(later thuis kregen we wel een mail van Orange waaruit zou kunnen blijken dat er nog iemand daarna is geweest, maar dat kunnen we pas zien als we er weer komen).


Verder hebben we het eigenlijk heel rustig aan gedaan en genoten van de plek en onze stek...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten